Multiphase Dryers genomineerd voor ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’!

Multiphase Dryers genomineerd voor ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’!

Merlijn Chardon en Jan-Hein van Twist zijn met hun start-up Multiphase Dryers in de nieuwe subcategorie van Agrarisch Ondernemer van het jaar genomineerd. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Boerderij, FoodAgribusiness, Groenten & Fruit Actueel en Pluimveehouderij. Multiphase Dryers ontwikkelt sinds 2018 op de Eiwitcampus een droogtechniek gebaseerd op het gebruik van laagwaardige restwarmte.

De verkiezing ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’ staat open voor deelnemers uit alle food- en agrisectoren die actief bezig zijn met het ontwikkelen van een product of dienst of deze al in de markt hebben gebracht. De jury richt zich voornamelijk op ondernemerskwaliteiten, het bedrijfsmodel, de marktkansen, productinnovatie, productvalidatie en duurzaamheid/sociale impact. Zo kijkt de jury naar de teamsamenstelling, het financiële inzicht van het bedrijf, of het product of dienst uniek is en bijdraagt aan het oplossen van een probleem in de markt en of het product of dienst zicht focust op sociale impact (people, planet, profit) en duurzaamheid.

FoodAgribusiness ging in gesprek met genomineerde Merlijn, deze video zie je hier.
Daarnaast kan het publiek stemmen op de genomineerden, om de jury de winnaar te helpen kiezen. Stemmen kan via de volgende link: https://misset.com/stem-beste-startup/