Eiwitcampus Beers ontvangt Community ME-N-U

Samenkomen om verder te komen!

Afgelopen juli hostte Eiwitcampus Beers de kick-off van Community ME-N-U. We ontvingen zo’n 80 gasten werkzaam in of verbonden aan de agri, food, tech en/of health sectoren. Dat betekent een avond vol nieuwe kennis en kennissen, lekker lokaal eten en inspirerende ideeën. Fijn om zo met elkaar te kunnen bouwen aan transities!

Want ondanks dat Eiwitcampus Beers én ME-N-U nog in de opstartfase zijn, zijn beide initiatieven vol overtuiging aan het ontwikkelen. Juist daarom is het zo belangrijk jonge en ervaren professionals aan elkaar te verbinden. Zo kunnen we gezamenlijk ons steentje bijdragen aan een gezonder voedselsysteem!

Ook nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van ME-N-U of wil je het volgende event bijwonen? Volg ze dan op LinkedIn of lees meer op hun website.